Keszthelyi Luca győzött a 4 főváros tornáján.

Pénteken rendezték meg Budapesten a 4 főváros válogatott sportviadalát, ahol atlétika, labdarúgás, kézilabda, röplabda és asztalitenisz sportágakban mérették össze tudásukat  az ifjúsági korú sportolók.

Ceglédről a még csak 14 éves Keszthelyi Lucát válogatták be a 16 – 17 éves ifjúsági korosztályúak ellen versenyezni ésnem is csalódtak benne. Lucának két versenyszámban a magasugrásban és súlylökésben kellett képviselnie a Budapest Válogatottat.

Luca a súlylökéssel kezdte, ahol 977 cm-es új egyéni csúcsot lökve a 3 kg-os golyóval a 4. lett. A 3. helyet 1 cm-rel nagyobbat lökve szerezte meg vetélytársa. A következő versenyszáma a magasugrás volt, ahol Luca esély nem adva vetélytársainak, kiváló versenyzéssel megnyerte a versenyt. Luca 163 cm-ig hibátlanul ugrott amely magasságot már csak a másik magyar versenyző Karkiss Léna tudott átugorni. Ezután a lécet feltették 166 cm-re amit Luca a 2. ugrására gyönyörű ugrással átugrott, míg vetélytársa már nem bírt ezzel a magassággal, így Luca nyerte  meg a nemzetközi versenyt.

A Budapest válogatott mind a fiúkkal, mind a lányokkal  összesítésben is megnyerte a versenyt a Pozsonyi, Zágrábi és Ljubljanai csapatok ellen.

-pézsé-

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .