!

 Gyönyörű eredményekkel büszkélkedhetnek a ceglédi atlétáink a 2021-es évben.

 Keszthelyi Luca ötszörös magyar bajnok , magyar ifjúsági és magyar U20-as válogatott is lett. Részt vett a Tallini U20-as Európa Bajnokságon magasugrásban.Luca 2021-ben magyar bajnok lett fedettpályán magasugrásban, távolugrásban, hármasugrásban és ötpróbában. Kevés atléta büszkélkedhet ilyen szép eredményekkel,hogy mind a három ugrószámot, valamint a többpróbát is megnyerte egy szezonban. Szerepelt a Sport1 és az M4 sport tv-ben.A szabadtéri versenyekre Luca nem tudott rendesen készülni mert nyáron sajnos megsérült – talp bőnye gyulladása lett, alig tudott járni – de így is megnyerte a magasugró OB-t, valamint a Brnói ifjúsági válogatott versenyt is. Az U20-as Európa bajnokságra is sajnos sérülten ment ami rányomta a bélyegét a teljesítményére , így az nem sikerült jól, de sokat tanult belőle. A többi nyári és őszi versenyen már nem vett részt a rehabilitáció miatt.

– Tóth Gergő magyar Liga bajnok , magyar bajnoki ezüstérmes és ifjúsági válogatott lett magasugrásban 2021-ben. Gergő több év kihagyás után tavasszal kezdte újra az atlétikát és ahogyan az eredményei mutatják a tehetségét, szép jövő áll még előtte.Gergő sajnos decemberben megsérült – lágyék húzódása lett – de nagyon bízunk benne hogy a februári fedettpályás OB-ra már teljes értékűen tud versenyezni.

– Ecseri Angéla magyar bajnoki ezüstérmes lett fedettpályán 300m-en és bekerült a magyar  serdülő válogatott keretbe. A serdülő válogatott 2021. évi versenye a covid miatt elmaradt így sajnos Angi nem tudott versenyezni a válogatottban. Angi a 2021-es évet sérülten versenyezte végig – ülő ideg gyulladása volt – ezért nem tudott elég versenyen részt venni és ez a sérülés sajnos rányomta a teljesítményére a bélyegét. Angi meghívást kapott a januári ifjúsági válogatott gátprogram összetartásra Nyírenyházára, ahová már egészségesen fog utazni.

– Juhász Anna  magyar bajnoki bronzérmes lett csapatban 100m gátfutásban, valamint magyar bajnoki negyedik helyezett lett csapatban ötösugrásban. Anna gyönyörűen helytállt a versenyeken, nélküle a fenti eredményeket a csapat nem érte volna el. Annára mindig lehet számítani!

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .