A MASZ május 5-én Székesfehérváron tartotta meg a gátfutó és ügyességi csapat OB-t a serdülő és ifjúsági korosztály számára. Ez pontosan azt jelenti, hogy a futó számokon kívül minden más technikai számban versenyeztek az atléták a magyar bajnoki címért. Öt fő alkotott egy csapatot és minden versenyszámban a legjobb négy versenyző teljesítménye számított bele a végelszámolásba.

A CVSE atlétika szakosztálya még soha sem tudott kiállítani csapatot  OB-n, de ez az idő is eljött és most a serdülő korosztályban gátfutó és gerelyhajító csapattal állt ki a szakosztály. Büszkék voltunk Ceglédieknek lenni olyan szépen futottak lányaink 80 m gáton, ahol mind az öt versenyzőnk – Keszthelyi Luca, Tóth Nikolett, Kirsch Kincső, Juhász Anna, és Gál Fanni is egyéni csúcsot futottak.  Ez a gyönyörű futás csapat összességében az 5. helyre lett elég – 13,50 mp –es átlaggal, de olyan patinás klubot is megelőztek mint az FTC.

80 m gát eredmények:
– Keszthelyi Luca 12,76 mp – új egyéni csúcs!
– Kirsch Kincső 13,20 mp – új egyéni csúcs!
– Tóth Nikolett 13,89 mp – új egyéni csúcs!
– Juhász Anna 14,15 mp – új egyéni csúcs!
– Gál Fanni 14,79 mp – új egyéni csúcs!

A 2. versenyszáma a lányoknak a gerelyhajítás volt, ahol a Keszthelyi Luca, Tóth Nikolett, Gál Fanni, Dánffy Diána és Dánffy Dorina összeállításban álltak ki. A verseny előtt latolgatva az esélyeket arra a következtetésre jutottunk, hogy ha sikerül ugyan olyan szép teljesítményt nyújtani új egyéni csúcsokkal 
mint a gátfutásban, akkor akár a dobogóra is kerülhet a csapat gerelyhajításban. Sajnos összességében ez nem sikerült a nagyon erős szembe szél miatt ami nagyon megzavarta lányainkat, de így is szép teljesítményt nyújtva összességében a 4. helyen végzett gerelycsapatunk 27,90 m –es átlaggal.

Gerely eredmények:
– Dánffy Diána 31,93 m
– Keszthelyi Luca 30,01 m
– Gál Fanni 25,43 m – új egyéni csúcs !
– Dánffy Dorina 24,26 m
– Tóth Nikolett 22,54 m

-Keszthelyi Ferenc-

 

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .