Március elsején reggel indította el 10 éve megszokott népszerűségi szavazását a cegledisport.hu, másodikán napközben mégis újra kellett indítani. Ezen a szavazáson dönthetik el az olvasók évről-évre, hogy melyik kiválóság kapja a tavaszi Ceglédi Sportgálán a Legnépszerűbb Ceglédi Sportoló díjat. Sajnos az idén „külső erők” is közbeszóltak. Az első óráktól kezdve akadozott a leadható szavazat, ugyanis a megszokottól eltérően, most nem minden eszközről volt erre lehetőség és amikor a hiba elhárítása közben kiderült, hogy a már befutott szavazatokat is manipulálja valaki, az azonnali leállítás mellett kellett dönteni. A ceglédisport facebook oldalán indult újra egy hagyományos szavazás, ahol a kedvenc sportoló neve mellé kattintva adható le a voks. A szavazás így 03.07-én 20:00 órakor zárul, mely az alábbi linken érhető el:

https://www.facebook.com/groups/303544726422936

Mindenkitől elnézést kérünk a kellemetlenségért és kérjük, hogy aki már szavazott, az tegye meg újra a fentiek szerint! Köszönjük!

-ceglédisport.hu-

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .