A Pest megyei női kézilabda bajnokság rájátszásában a Ceglédi Kék Cápák az első helyről vágnak neki a négy közé kerülésért vívott csatának. A sors fintora, hogy azt a Mogyoródot kapták ellenfélként, mint egy évvel ezelőtt. Akkor hazai pályán az év legrosszabb játékával 24-19- re kikaptak itthon a Cápák, de a mogyoródi visszavágón 27-20-ra nyerni tudtak, így ők kerültek a négy közé. Némelyik hazai játékos sajnos nehezen viselte a kiesést és a lefújás után még kezdeményeztek egy box meccset, így botrányosan ért véget a mogyoródi kirándulás.  04.14-én vasárnap 18.00 órakor Mogyoródon játssza első mérkőzését a Cápa csapat a negyed döntőbe jutásért. A Ceglédiek edzőjét Jakab Lászlót kérdeztük, mi várható ezen a mérkőzésen ? 

– Kicsi tartózkodással megyek Mogyoródra. A csapat egységes, de nagyon fiatalok vagyunk. Benne van, hogy esetleg kiütközik a rutintalanság. Megvan a taktikánk a mérkőzésre, amit most nem osztanék meg, de nyerni megyünk a soros ellenfelünkhöz !

Nagyon elkelne a segítség a ceglédi lányoknak, így aki csak teheti kísérje el a Ceglédi Kék Cápákat a  negyeddöntőbe kerülés első mérkőzésére Mogyoródra !

-pézsé-

Jakab Laszló