A leány kézilabda serdülő bajnokság 13. fordulójában Budaörsön lépett pályára a Ceglédi Kék Cápák. A Cegléd remek első félidő után kiengedett a második játékrész elejére, majd ahogy fogyott a vendéglátók hátránya, egyre idegesebben játszottak a Cápa lányok. Izgalmassá vált a meccs vége, a Budaörs háromszor is egy gólra zárkózott, de ezekre mindig tudott válaszolni a Cegléd. Dávid Sándor edző:

– A helyhez méltatlanul melegíthettünk a meccsre, ugyanis csupán negyed óra állt rendelkezésünkre a helyi felnőtt csapat edzése miatt. Ennek ellenére nagyon jól kezdtük az első félidőt, büszke vagyok a lányokra. A második félidőre elhitte a csapat, hogy ez a meccs már megvan és csak a mezt vittük fel a pályára. A hazaiak nekünk estek és vérverítékes egy gólos győzelem lett a vége. 

Budaörs Handball – Ceglédi Kék Cápák 19 – 20 ( 6 – 14 )

Budaörs 40 néző, vezette: Maródi, Novák

Cegléd: Kopcsa Karolina, Hornyik Orsolya(kapusok), Fehér Natália 5, Kökény Hanna 4, Kovács Alíz 4, Fedák Antónia 2/1, Petrovics Fruzsina 2, Mód Klaudia 2, Varga Nóra 1, Peszeki Laura, Farkas Fruzsina, Takács Viktória, Simon Anna, edző Dávid Sándor

Az eredmény alakulása: 11.p.: 2-5, 24.p.: 5-14, 6.p.: 10-15, 15.p.: 15-17, 21.p.: 17-18

Hétméteres: 5/3, ill. 2/2

Kiállítás: 6, ill. 14 perc

-pézsé-

-fotó Varga Péter korábbi felvétel-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here