A női kézilabda NB II 2. fordulójában Dabason lépett pályára a Ceglédi Kék Cápák felnőtt csapata. A  tetszetős játék mellett még mindig sok hibát vétettek a Cápák támadásban. Remekül védekezve a lányok behúzták a győzelmet és már csak egy pici hiányzik, hogy a felkészülési mérkőzések magabiztos, extra formáját mutatva játsszon újra a csapat. 

Dabas KC VSE – Ceglédi Kék Cápák 14 – 21 ( 6 – 10 )

Dabas, 120 néző, vezette Bugyi, Nász

Cegléd: Juhász Bernadett, Szegedi Brigitta(kapusok), Tóth Adrien 4, Tóth Ágnes 3(1), Mertlik Mónika 3, Vuletic Suncica 3, Halasi Réka 2(1), Mihály Evelin 1, Mester Szabó Anett 1, Kisjuhász Petra 1, Sowunmi Mária 1, Ványi Flóra 1, Spolmin Roberta 1, Dobos Renáta

Kiállítás: 6, ill. 6 perc

Hétméteres: 4/3, ill 2/2

Tóth Norbert edző: – Az eredménnyel elégedett vagyok, de a játékkal nem. Kapkodva, idegesen játszottunk, mintha valamitől állandóan csak félnénk. Persze voltak jó dolgok védekezésben és támadásban is, de még mindig sok a hiba. Ha jobban tudunk majd koncentrálni a jövőben, akkor szép menetelésbe kezdhetünk.

-pézsé-

 

 

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .