A Ceglédi Kék Cápák U11 csapata is hazai tornán játszotta utolsó mérkőzéseit a 2015-16-os szezonban. A ceglédi csapat a Kiki Sport Kft elleni sima győzelme után nem bírt a Csepellel. Pudics Zsolt:

– Nem lenézve az ellenfelünket, a Kiki Sport elleni meccsünk az „egy mozgásnak jó volt” kategória. A Csepel elleni találkozón szívvel, lélekkel küzdöttünk, hajtottunk, de döntő szituációkban hibáztunk és sokszor nem volt összhangban a játékunk a megbeszéltekkel. Persze, jó csapat a Csepel, de a ma mutatott játékunknál már sokkal előrébb jártunk…

Eredmények:

Ceglédi Kék Cápák – Kiki Sport Kft 25 – 4  ( 14 – 1 )

Cegléd: Semetka Gréta, Borsós Nóra (kapusok), Takács Viktória 5, Baricza Viktória 5, Veres Anna 5, Peszeki Laura 2, Kökény Hanna 2, Leskó Andrea 2, Takó Emese 2, Simon Anna 1, Omelka P. Kíra 1, Imregi Boglárka, Farkas Fruzsina, Pető Luca

Ceglédi Kék Cápák – Csepel DSE 10 – 16 ( 6 – 6 )

Ceglédi gólok: Veres Anna 6, Takács Viktória 2, Peszeki Laura 1, Baricza Viktória 1

Végeredmény:

1 .Csepel DSE

2.Ceglédi Kék Cápák

3.Kiki Sport Kft

A torna legjobb kapusa díjat Semetka Gréta vehette át, a legjobb ceglédi játékos díjat pedig Veres Anna kapta. A torna gólkirálynője Csányi Lili, a legtechnikásabb játékos Kajdácsi Kata, mindketten Csepel DSE játékosai.

-pézsé-

U11 Kupa zaro 2016 2 U11 Kupa zaro 2016

 

 

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .