Hazai pályán játszotta két felsőházi bajnoki mérkőzését a Ceglédi Kék Cápák U13 csapata. A Gál József Sportcsarnokban szombaton megrendezett leány kézilabda Országos Gyermekbajnokság mérkőzéssorozatában a Cápák reggel a Szigetszentmiklóssal mérkőztek meg. A találkozón nagy küzdelemben 25 percnyi szoros eredmény után (10-11) hat gólosra növelték előnyüket a vendégek, melyet meg is tartottak a lefújásig. A ceglédi lányok remekül játszottak a délutáni második mérkőzésükön is, melyen végig hazai fölény érvényesült és nagyarányú győzelem született. Kisjuhász Petra edző:

– Úgy gondolom, hogy már a Szigetszentmiklós ellen is lett volna esélyünk, de a lányok nem hittek magukban igazán. Nagyon örülnék, ha végre bíznának magukban és a tudásukban. A Budakalász meccsen megszereztük az első felsőházi győzelmünket, boldog vagyok és remélem ezzel elindulunk egy olyan úton, ahol már hetek óta járnunk kellene. Még egyszer szeretnék gratulálni az egész csapatnak, szép volt csajok!

Eredmények:

Ceglédi Kék Cápák – Szigetszentmiklósi NKSE  13 – 19 ( 9 – 9 )

Cegléd: Kopcsa Karolina, Borsós Nóra(kapusok), Petrovics Fruzsina 6/1, Peszeki Laura 4/1, Mód Klaudia 1, Kovács Alíz 1, Veres Anna 1, Varga Nóra, Kazai Fanni, Farkas Fruzsina, Simon Virág, Simon Anna

Ceglédi Kék Cápák – Budakalászi SC 22 – 9 ( 11 – 2 )

Ceglédi gólok: Mód Klaudia 5, Petrovics Fruzsina 5, Varga Nóra 4, Peszeki Laura 4/1, Kazai Fanni 2, Veres Anna 1, Farkas Fruzsina 1

-pézsé-

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .