Az elmúlt hétvégén a Ceglédi Kék Cápák felnőtt és ifi csapata Inárcson lépett pályára, a serdülőket pedig Rácalmás fogadta bajnoki mérkőzésen. A felnőtt csapat nagy csatában, egy góllal maradt alul, a két utánpótlás csapat viszont győzelemmel zárta a fordulót.

Eredmények:

Felnőtt mérkőzés:

Inárcs-Örkény KC – Ceglédi Kék Cápák 27 – 26 ( 16 – 16 )

Inárcs, 110 néző, vezette Bálint, Török

Cegléd:Szegedi Brigitta, Juhász Bernadett (kapusok), Tóth Adrien 9(7), Török Melinda 5, Peszeki Laura 4, Dobos Renáta 3, Vuletics Szuncsica 3, Pocsai-Halasi Réka 2, Tóth Zsófia, Ade Sowunmi, edző Tóth Norbert

Hétméteresek: 4/1, ill. 7/7

Kiállítások: 6, ill. 6 perc

Tóth Norbert: – 3 mérkőzésünk maradt hátra a tavaszi fordulók során. Azt mondtam a lányoknak, hogy ebből a 3 mérkőzésből talán ez a legnyerhetőbb, és majdnem igaz is lett… Végig fej-fej mellett haladt a két együttes és kiélezett mérkőzés volt egészen a végéig. 15 másodperccel a vége előtt 1 góllal vezetett az Inárcs, egy időkérés után sikerült ziccerig eljutnunk, de sajnos nem éltünk az egyenlítés jogával. Sajnálom, hiszen ha már nem is tudunk előrébb kerülni a tabellán, a lányok mindenféleképpen megérdemelnék a sikert és a győzelmet.

Ifjúsági mérkőzés:

Inárcs-Örkény KC – Ceglédi Kék Cápák 27 – 30 ( 15 – 16 )

Cegléd: Semetka Gréta, Sila Réka(kapusok), Peszeki Laura 10(3), Tóth Zsófia 5, Pintér Zsófia 5, Benkő Barbara 3, Simon Anna 2, Farkas Fruzsina 2, Kovács Alíz 2, Kiss Vivien 1, Baricza Viktória, edző Ade Sowunmi

Hétméteresek: 7/5, ill. 5/3

Kiállítások: 4, ill. 10 perc

Ade Sowunmi: – Nagyon sok hiba és összesen 27 kihagyott helyzett volt a mai meccsen. Valahogy ez nem a mi napunk volt, de egymást bíztatva és nagy küzdéssel nyerntünk és ez a lényeg. Gartulálok mindenkinek!

Serdülő mérkőzés:

Rácalmás SE – Ceglédi Kék Cápák 23 – 37 ( 14 – 19 )

Rácalmás, 40 néző, vezette Járossy, Polgár

Cegléd: Semetka Gréta(kapus), Kádár Kata 8, Kiss Vivien 5(1), Bajzáth Zsófia 5, Pintér Zsófia 4(2), Imbre Anna 4, Kapusi Annamária 3, Petró Zsanna 3(1), Medveczky Anna 2, Józsa Luca 2, Kövecses Judit 1, Edző Ade Sowunmi

Hétméteresek: 2/2, ill. 4/4

Kiállítások: –

Ade Sowunmi: – Szeretnénk a tabellán előrébb lépni. Így ma is 2 pontért indultunk Rácalmásra. Az úton nagy volt a csend, mindenkit elnyomott az iskola és az utazás, így nagyon lássan tértünk magunkhoz a pályán de végig uralva a mérkőzést jókedvvel sikerült nyernünk. A pálya szépsége és a jó hangulat a segítette a lányokat, hogy a hibákon gyorsan túllépjenek és megnyerjük a meccset. Gartulálok mindenkinek!

-pézsé-

-fotó Kisfaludi István (korábbi felvétel)

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .