A női kézilabda NB II 13. fordulójában vasárnap a felnőtt és az ifi bajnokság listavezetője az Euronovex USE látogatott Ceglédre. Az ifista Cápák komoly bravúrt értek el az eddig még pontot sem veszítő vendégekkel szemben és csak néhány másodpercen múlt a döntetlen kiharcolása. A felnőttek jól kezdték a meccset és a végjáték is az övék volt. Az első negyedórát 9-7-re, az utolsó tizenöt percet pedig 8-3-ra nyerték, de a közte lévő fél óra játéka akadozott és ez vereséget okozott.

Eredmények:

Felnőtt mérkőzés

Ceglédi  Kék Cápák – Euronovex  USE 29 – 31 ( 14 – 17 )

Cegléd, 200 néző, vezette Serfőző K., Serfőző R.

Cegléd: Juhász Bernadett, Szegedi Brigitta(kapusok), Kaiser Melitta 9(1), Tóth Adrien 7(3), Vuletic Suncica 5, Csábi Zsuzsanna 2, Torgyik Rita 2, Dobos Renáta 1, Kökény Hanna 1, Török Melinda 1, Peszeki Laura 1, Ade Sowunmi, Mód Klaudia, Farkas Fruzsina, Kovács Alíz, edző Tóth Norbert

Kiállítás: 10, ill. 8 perc

Hétméteres: 6/4, ill. 5/1

Az eredmény alakulása: 5. perc 3-3, 16.p.: 9-7, 27.p.: 12-15, 36.p.: 16-19, 46.p.: 21-27, 58.p.: 28-30

Tóth Norbert : – Mindig igazi rangadó Szele ellen játszani, bár most a hőfok valahogyan hiányzott. Egy eddig veretlen csapat érkezett hozzánk, és sajnos így is távoztak. Felvettük az ő játékstílusukat, nem tudtuk diktálni a tempót, akadozó támadójátékunk pedig az ellenfelünknek kedvezett. Azt sajnálom, hogy nem csináltak mást, mint amire készültünk, de mégsem sikerült megoldanunk védekezésben. 45 percig nem azt az elszántságot és küzdeni akarást mutattuk, amire képesek a lányok, és a különbség lefaragása felőrölte az energiánkat, fizikálisan és mentálisan is. Nehéz bajnokság vár még ránk, de ha csak negyed órára mutatjuk meg, hogy mire vagyunk képesek, az kevés lesz.

ifjúsági mérkőzés:

Ceglédi Kék Cápák – Euronovex USE 36 – 37 ( 15 – 24 )

Cegléd: Benkő Barbara, Kató Krisztina(kapusok), Peszeki Laura 14(2), Kökény Hanna 9(2), Kovács Alíz 5, Mód Klaudia 4, Vágány Noémi 2, Simon Anna 1, Pető Luca 1, Farkas Fruzsina, edző Ade Sowunmi

Kiállítás: 4, ill. 6 perc

Hétméteres: 7/5, ill. 1/1

Ade Sowunmi: – A mérkőzés elején a lányok megijedtek, hogy a tabella élén álló csapattal kell megvívniuk, ezt  az eredmény az  első félidő végére abszolute igazolta is. Annak ellenére, hogy az ellenfelünk kilenc  góllal is vezetett, sikerült felszívni magunkat, szép lassan lefaragni a hátrányunkat, és csak az utolsó másodperceken múlott, hogy bravúros eredmény szülessen. Remélem sikerült a vereség ellenére is bebizonyítani a lányoknak, hogy több van bennük és csak bízniuk kell magukban. Mindenki büszke lehet az elért eredményre!

-pézsé-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here