A Ceglédi Kék Cápák serdülő csapata hétközi bajnoki mérkőzést játszott az Érd otthonában. A ceglédi lányok szinte végig uralva a mérkőzést tudtak nyerni és nagyon értékes pontokat hoztak el az Érd Arénából.

Érd – Ceglédi Kék Cápák 31 – 33 ( 14 – 16 )

Érd Aréna 50 néző, vezette Orosz, Palkó

Cegléd: Semetka Gréta, Sila Réka(kapusok), Pesti Gréta 11, Imbre Anna 9(2), Ferenczi Lili 6, Fekete Alexandra 3, Kaposvári Vanda 3(1), Medveczky Anna 1, László Vanessza, Kapusi Anna, Dengi Csenge, Gigor Stella, Kövecses Judit, Józsa Luca, edző Ade Sowunmi

Hétméteresek: 6/3, ill. 7/3

Kiállítások: 0, ill. 6 perc

Az eredmény alakulása: 7.perc: 0-5, 17.p.: 7-12, 27.p.: 13-15, 33.p.: 17-17, 39.p.: 21-20, 49.p.: 25-26, 57.p.: 27-30

Ade Sowunmi: – Hogy őszinte legyek a mai meccs elején izgultam a lányok miatt, mert nagyon szerettem volna, hogy győzelmet arassunk az érdi lányok vendégeként és ezáltal növeljük az önbizalmunkat. Én tudom, hogy jobbak vagyunk egyénileg, de idegenben játszani egy olyan csapat ellen, akik heti ötöt tudnak kézilabda pályán edzeni, sosem egyszerű, de a lányok ma hittek magukban és egymásban. A sérülések ellenére és a lelki gondokat félretéve mindenki küzdött az utolsó percig. Aki nem a pályán az a padról szurkolt és sikerült szép megoldásokkal megszerezni a két pontot. Nagyon büszkék lehetnek magukra a lányok, én is igazán az vagyok.

-pézsé-

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .