A járvány helyzet miatt a felnőtt és az ifi meccseiket is halasztani kellett a Ceglédi Kék Cápáknak, így a hétvégén csak a serdülőik  játszottak bajnoki mérkőzést. A Cápa lányok vasárnap ideiglenes hazai pályájukon Abonyban fogadták a dobogóra igyekvő  Érd csapatát. A kék-sárgáknak  mindenképpen nyerniük kellett, hogy életben tartsák érmes reményeiket, ennek megfelelően kiválóan küzdöttek, magabiztosan nyertek,  a tabella negyedik helyén tartva vendégeiket.  

Ceglédi Kék Cápák – Érd 28 – 20 ( 17 – 8 )

Abony, zártkapus mérkőzés, vezette Forgács, Vig

Cegléd: Semetka Gréta, Marton Georgina(kapusok), Peszeki Laura 9(2), Tóth Fruzsina 4, Orlov Katinka 3, Farkas Fruzsina 3, Vágány Noémi 3, Pintér Zsófia 3, Kádár Kata 3, Csombai Mirella, Horváth Evelin, Kapusi Annamária, Berényi Norina, edző Almási László

Kiállítás: 4, ill .4 perc

Hétméteres: 4/2 ,ill. 4/1

Almási László: – Az utolsó két mérkőzésünk el lett halasztva, ezért a lányok nagyon várták már, hogy újra  pályára lépjünk. Az első perctől fogva koncentráltan játszottunk, a védekezésünk remekül működött, gyors gólokat tudtunk szerezni és kombinatív támadásokat hajtottunk végre. A kapusteljesítmény megint kitűnő volt. A 40. percig kevés hibával, remekül játszottunk. A mérkőzés utolsó tíz percében lehetőséget adtam minden játékosomnak, de sajnos a védekezésünk ezáltal fellazult, támadásainkban már több hiba is becsúszott. A lányoknak is elmondtam, hogy mindig maximumot kell nyújtani a pályán, még akkor is, ha csak tíz percről van szó. Ezt minden játékosomtól megkövetelem! Mindenesetre gratulálok a lányoknak, mivel magabiztosan sikerült nyernünk egy dobogóra pályázó és dobogóra esélyes csapat ellen! Szép volt lányok, Hajrá Cápák!

-pézsé-

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .