A leány U12 Országos Gyermek Bajnokság első fordulójában szombaton Örkényben lépett pályára a Ceglédi Kék Cápák U11 korosztálya. A ceglédi gyerekek először legyőzték a házigazdák első csapatát, majd kikaptak a Tápiószelétől.

Pudics Zsolt edző: Az Örkény ellen erőn felül védekeztek a lányok, amihez kiváló kapus teljesítmény is párosult. Jó volt látni az elszántságukat és azt, mennyire tudnak küzdeni egy hasonló képességű csapat ellen. A hazaiak alig tudtak eljutni a kapunkig, mindössze 11 lövésük volt. Támadásban még rengeteg volt a hiba, van bőven javítani valónk. A második meccsünkön már a megilletődöttség és a félelem volt az úr, aminek köszönhetően minden statisztikánk leromlott. Persze ebben a korosztályban még nem az eredmény az elsődleges, de ha már előre feladjuk fejben a meccset, akkor így átfut rajtunk az egyébként jó erőkből álló Szele. Gratulálok az első meccsen mutatott remek hozzáálláshoz és a győzelemhez!

Eredmények:

Inárcs-Örkény KC I – Ceglédi kék Cápák 4 – 16 ( 1 – 8 )

Örkény, 150 néző, vezette Réti, Szonderik

Cegléd: Kovács Emma (kapus), Orlov Katinka 7, Kaposvári Vanda 4, Dobozi Luca 3(1), Ferenczi Lili 2, Bodor Mónika, Csombai Izabella, Kuszkó Cintia, Öhler Laura

Kiállítás: 4, ill. 8 perc

Hétméteres: 1/1, ill. 3/1

 

Euronovex USE I – Ceglédi Kék Cápák 26 – 9 (13 – 2 )

Ceglédi gólok: Orlov Katinka 7(2), Kaposvári Vanda 1(1), Ferenczi Lili 1

Kiállítás: 0, ill. 6 perc

Hétméteres: 4/4, ill. 6/3

-pézsé-

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .