Ősszel a vendég Dabas a járvány miatt nem tudott kiállni a Cápák elleni bajnoki mérkőzésre, melyet 28-án csütörtökön pótoltak a csapatok. A dobogón álló Ceglédnek mindenképpen nyernie kellett, hogy megtartsa pozícióját, a fiatal dabasi lányok pedig szerettek volna feljebb lépni a 6. helyről, így izgalmas mérkőzés volt kilátásban és hogy pikáns is legyen a találkozó, Dengi Zoltán és Jakab László személyével két Ceglédi edző irányításával küzdöttek az alakulatok. Mindkét csapat hozta a „szezon eleji” formát, sok hibával és hullámzó játékkal zajlott a mérkőzés. A Cápa lányok szíve mindig a helyén volt, remekül küzdöttek és mindig akadt 1-2 játékos, aki a hátára vette a csapatot és vitte előre a többieket.

Ceglédi Kék Cápák – Dabasi KC VSE 31 – 27 ( 15 – 13 )

Abony,Varga István Városi Sportcsarnok, zártkapus mérkőzés, vezette Nagy, Szekeres

Cegléd: Juhász Bernadett, Szegedi Brigitta (kapusok), Török Melinda 8, Dobos Renáta 7, Vuletic Suncica 5, Csábi Zsuzsanna 3, Jónás Alexandra 3, Pocsai-Halasi Réka 2, Farkas Szimonetta 1(1), Tóth Adrien 1, Földi Mónika 1, Tátrai Renáta, Peszeki Laura, Kovács Alíz, Farkas Fruzsina, edző Jakab László

Hétméteres: 2/1 ,ill. 5/4

Kiállítás: 10, ill. .6 perc

Jakab László edző: – Gratulálok a játékosaimnak, akik végig nagy szívvel küzdöttek és helyenként jó játékkal legyőzték a jó képességű fiatal dabasi csapatot. Bárki került fel a pályára, hozzá tudott tenni védekezésben és támadásban is, ami mellé remek kapus teljesítmény is párosult. Remélem, hogy ez a hozzáállás megmarad a következő meccsekre is ami mellé ha odatesszük a szükséges edzés számot is, akkor sikeres tavaszra leszünk képesek. Mégegyszer gratulálok a lányoknak!

-pézsé-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here