Az NB II női kézilabda bajnokság junior korosztályának záró fordulójában a Ceglédi Kék Cápák az RKSK-t fogadták szombaton a Gál József Sportcsarnokban. A találkozónak a szép szezonzárás reményén kívül még tétje is volt, a győztes foglalhatta el a bajnoki tabella nyolcadik helyét. A Cápa lányok nagy csatában, tetszetős játékkal múlták felül vendégeiket. Jakab László edző:

-Egész évben sok fiatallal állunk ki, kényszerből játszatnom kell a 13-14 éves lányokat is, pedig nekik nem ez lenne az ideális bajnokság. Büszke vagyok rájuk, hogy így küzdöttek és a második félidőben még rá is tudtunk tenni egy kicsit. Egy jó és küzdelmes meccsen tudtunk nyerni, amihez mindenkinek gratulálok!

Ceglédi Kék Cápák – Rákosmente KSK  27 – 24 ( 15 – 14 )

Cegléd: Törőcsik Fruzsina, Hornyik Orsolya(kapusok), Fedák Antónia 8/3, Imregi Blanka 7/1, Petrovics Fruzsina 6, Német Beáta 2, Ványi Flóra 2, Mód Klaudia 1, Veres Anna 1, Varga Nóra, Koncsik Ella, Rajkort Beatrix, Peszeki Laura, Dúzs Szófia, Farkas Fruzsina

Hétméteres: 7/5, ill. 3/3

Kiállítás: 8, ill. 8 perc

-pézsé-

 

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .