Villantak a piros lapok és izzott a levegő a 34 percnyi kiállítással tarkított NB II-es női kézilabda mérkőzésen. A Ceglédi Kék Cápák felnőtt csapata szombaton az Euro-Novex USE vendégeként Tápiószentmártonban lépett pályára. Nem kezdett jól a Cegléd és ezt ki is tudták használni a házigazdák. A Cápák csak a 45. percben érték utol a Tápiószelét, majd egy 10-5-ös különbségű hajrával megnyerték a meccset, melynek játékvezetői felfogása egyik félnek sem volt ínyére. Valamelyik oldal folyamatosan reklamált. Két játékos is sérülést szenvedett, jobbulást kívánunk Spolmin Robertának és Jónás Alexandrának.

Euro-Novex USE – Ceglédi Kék Cápák 29 – 32 ( 18 – 15 )

Tápiószentmárton, 120 néző, vezette Holman, Kékesi

Cegléd: Szegedi Brigitta, Juhász Bernadett (kapusok), Kisjuhász Petra 6(3), Ade Sowunmi 6, Mertlik Mónika 6, Herceg Réka 4, Dobos Renáta 3, Tóth Ágnes 3, Vuletic Suncica 2, Spolmin Roberta 1, Török Melinda 1

Kiállítás: 14, ill. 20 perc

Hétméteres 7/6, ill. 4/3

Tóth Norbert edző: – A hétközi beharangozónak megfelelően kemény küzdelem alakult ki már az elejétől. Nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést, mind támadásban mind védekezésben. Az első félidőben nem tudtunk nagyon az irányításban szerepet vállalni, így el is tudott lépni az ellenfél 3-4 góllal. A második félidőben viszont nagyot küzdöttünk, nem volt tökéletes a támadás, de amikor kellett jobban koncentráltunk, mint a Tápiószele csapata, ráadásul nehezítette dolgunkat, hogy két piros laposunk és egy sérültünk is volt. Ennek ellenére nagyon fontos két pontot sikerült szereznünk.

-pézsé-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here