A Ceglédi Kék Cápák U11 csapata kedden este Kókán játszott edzőmérkőzést. A szezonvégi felkészülési mérkőzésre azért volt szükség, mert a Cápák vasárnap  döntő meccset játszanak Alsónémediben az Országos Gyermek Bajnokság Régió II csoportjának bajnoki címéért a Budakalász csapatával. A kókai főpróba jól sikerült, nagy arányú győzelmet szerzett a ceglédi utánpótlás csapat. Pudics Zsolt:

– Hasznos volt ez a „felhozó” mérkőzés. Sok gólt szereztünk azzal a  játékkal, amit majd vasárnap kell játszanunk és jól működött az a védekezés is, ami a Budakalász ellen sikert hozhat a döntőben. Örülök neki, hogy sokat gyorsultunk támadásban és szinte minden poszton gólerősek voltunk, ráadásul 60 percet játszottunk 40 helyett 20, 30 és 10 perces harmadokkal, melyeket végig bírtunk erővel.

Kóka – Ceglédi Kék Cápák  10 – 44 ( 3-11, 7-25, 0-8 )

Cegléd: Semetka Gréta(kapus), Kökény Hanna 9, Baricza Viktória 9, Peszeki Laura 7, Simon Anna 5, Brindzik Regina 4, Veres Anna 3, Farkas Fruzsina 3, Takács Viktória 2, Leskó Andrea 1, Takó Emese 1, Imregi Boglárka, Pető Luca

-pézsé-

U11 Capak Kokan

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .