A Ceglédi Kék Cápák négy korosztálya öt bajnoki mérkőzést játszik itthon a héten.

A serdülők 2-án szerdán 17:30-kor a Gárdonyt fogadják. A két veretlen csapat közül eddig a vendégek könnyebb ellenfelekkel találkoztak, a Cegléd esélyesebb, de a Gárdony biztosan nem fogja komoly küzdelem nélkül átengedni a pontokat.

Az U12 5-én szombaton 10:00 órakor a Tápiószelét, 15:30-kor pedig az Inárcsot látja vendégül. A „kis” Cápák Kókán megmutatták idei erősségüket és ha bíznak magukban, kettős győzelemmel startolhatnak a csoportjukban.

Az ifi csapat 6-án szombaton 16:00 órakor a Gárdonyt fogadja győzelmi eséllyel, reméljük újra nyerni tudnak majd a múlt heti balszerencsés fiaskó után.

A felnőttek az ifisták meccsét követően 18:00 órakor szintén a Gárdonnyal csapnak össze. Az U22-es vendégek még nem találták meg NB II-es „ritmusukat”. Bízunk benne, hogy nem Cegléden áll össze a játékuk. Bárhogy is érkeznek hozzánk, egy melós, futós meccsen kell megszereznie a felnőtt Cápáknak a második győzelmüket.

Mindegyik mérkőzés a Gál József Sportcsarnokban kerül megrendezésre és az összes találkozó belépőjegy váltása nélkül tekinthető meg.

-pézsé-

-fotó Kisfaludi István-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .