28-án szerdán 20:00 órakor a Ceglédi Kék Cápák felnőtt csapata hazai pályán fogadja a Tempo KSE-t. A női kézilabda NB II. 10. fordulójában ez a találkozó hétvégén Budapesten került volna megrendezésre, de a vendégek terem problémája miatt felcserélésre került a pályaválasztói jog.  Az NB II-ben újonc vendégek repülőrajtot vettek ősszel és az elmúlt fordulóig vezették is a bajnoki tabellát, de hétvégén vereséget szenvedtek Örkényben, így a 2. helyen várják a ceglédi meccset és itt szeretnék visszaszerezni első helyüket. A Cápák a pocsék őszkezdet után egyre jobb formában győzik le ellenfeleiket, így természetesen a Tempo skalpját is szeretnék begyűjteni, hogy minél előbb visszazárkózhassanak az élmezőnyhöz. Ismét izgalmas mérkőzésre van kilátás, melyre ezúttal sem szükséges belépőjegyet váltani. 

Tóth Norbert edző: – Fontos mérkőzés következik, ismét egy kemény, harcos mérkőzésre számítok, melynek kimenetele azon fog múlni, mennyire fogunk koncentrálni az elejétől fogva és csapatként mennyire leszünk képesek küzdeni. 

-pézsé-

-fotó Kisfaludi István-

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .