A múlt héten a Ceglédi EKK felnőtt csapata is megkezdte idei felkészülését. Az egyik kosárlabda edzés előtt Cziczás László vezetőedzőt kértük, számoljon be az új szezon fontosabb információiról:

– Augusztus 15-én kezdtük meg a felkészülést. Egyelőre egy új igazolásunk van, Kányási Veronika érkezett Szolnokról. Ő fogja helyettesíteni Szabó Dórát U20-as játékosként és a saját utánpótlásunkból is felhoztunk két fiatalt. Ha minden igaz, szeptember elején érkezik hozzánk még egy amerikai center, aki tavaly Törökországban játszott. Erősebbek leszünk, mint az előző szezonban, de muszáj is, mert minden csapat iszonyatos erősítésbe kezdett. Hét hetes felkészülést terveztünk, mely idő alatt két külföldi túránk is lesz. Október elsején kezdődik a bajnokság, itthon fogadjuk a Miskolcot. Az idén indulunk az Európa Kupában is, ahol  a selejtezőben egy orosz csapat lesz az ellenfelünk. Két mérkőzés dönti majd el, hogy ki jut a csoportkörbe, melynek első meccsét itthon játsszuk majd október 6-án. Nem mi számítunk a párharc esélyeseinek, de nagyon bizakodóak vagyunk. Sokkal nehezebb bajnokságra számítok ,mint a tavalyi volt, ennek megfelelően erősebben is készülünk…

-pézsé-

CEKK idker

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .