16-án csütörtökön 18:00 órakor hazai pályán játssza Európa-kupa 1/4 döntő visszavágó mérkőzését a VBW CEKK Cegléd. Kassán az utolsó negyedórában 15 pontos előnyt szerzett a szlovák Good Angels Kosice, ezt kell ledolgoznia a ceglédi csapatnak. A CEKK ezen a meccsen már nem csak önmaguk és a város dicsőségéért küzd, hanem a magyar kosárlabda hírnevéért is harcba száll. Cziczás László vezetőedző, már az MTK elleni meccs utáni nyilatkozatában megszólította a szurkolókat, hogy segítsenek a továbbjutás elérésében és borítsák nemzeti színekbe a Gál József Sportcsarnok lelátóját. Óriási csata és fergeteges hangulat várható. Aki szereti a sportot és a magyar sikereket, feltétlen látogasson ki a Ceglédieknek ingyenesen látogatható találkozóra és ne felejtse otthon a magyar zászlóját sem! Természetesen megkérdeztük Cziczás Lászlót, mire számít a mérkőzésen:

– Csütörtökön nekiszaladunk a szlovák csapatnak. Az összes játékosom hiszi, hogy mi fogunk továbbjutni. Megpróbáljuk a csodát, mert ez már tényleg a csoda kategória lenne. Ha nem sikerül, akkor is boldogok leszünk, mert senki sem gondolta, hogy idáig el fogunk jutni. Felszabadultan fogunk játszani, remélhetőleg piros, fehér, zöldbe fog borulni a lelátó és együtt a közönséggel kiharcoljuk a továbbjutást.

Kitudjátok használni egy ilyen szintű csapat gyenge pontjait? Van olyan taktika, amely tényleg 15 pontnál több különbségű győzelmet hozhat ellenük? 

– Természetesen! Ismerjük őket, összeállt a fejemben a taktika, hogy mit fogunk változtatni az első meccshez képest, úgyhogy teljesen más felfogásban fogunk játszani, mint Kassán. 

-pézsé-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here