Csütörtökön újra sport történelmi mérkőzést játszik a Ceglédi EKK női kosárlabda csapata. Ezúttal nem csak a kosárlabda sportban, hanem városunk összes csapat sportjaként először játszik ceglédi gárda Európa-Kupa selejtező mérkőzést. 6-án csütörtökön 18:00 órakor a szibériából érkező Jenyiszej Krasznojarszk Region orosz csapatot fogadja a Gál József Sportcsarnokban a VBW CEKK Cegléd. A CEKK a ceglédi szurkolóknak a bajnoki meccseken szokásos ingyenes belépést biztosít az Európa-Kupa találkozón is. A továbbjutás két mérkőzésen dől el, a visszavágóra 13-án csütörtökön Oroszországban kerül majd sor. Mennyire fontos a CEKK-nek a hazai bajnokság mellett az Európa-Kupa sorozat és milyen esélyt látsz a ceglédi győzelemre?-kérdeztük Cziczás László vezetőedzőtől:

– Nagyon fontos a klub számára! A CEKK először indul Európa-Kupa sorozatban. Egy orosz középcsapattal játsszunk oda-visszavágós mérkőzést. Azt gondolom, hogy nem mi vagyunk az esélyesek, de ha tovább tudnánk jutni, akkor olyan világhírű csapatok érkeznének majd Ceglédre, mint a Szpartak Moszkva és a Macabi Tel Aviv.

Hány pontos hazai siker lehet elegendő a jövő heti oroszországi visszavágóra?

– Ismerve az orosz sportdiplomáciát, ha nem utazunk ki legalább húsz pontos győzelemmel, szerintem szinte semmi esélyünk sem lesz a továbbjutásra.

-pézsé-

cekk-1

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .