krasznojarszk

Kedden utazott Szibériába a CEKK, az Európa Kupa selejtező mérkőzés visszavágójára, ahol meglehetős hideg és havazás fogadta a ceglédi csapatot. Magyar idő szerint 13-án csütörtökön  14:00 órakor kezdődik a találkozó a Jenyiszej Krasznojarszk jégcsarnokában, melyet itthonról is követhetnek az érdeklődők a cikk alatt csatolt oldalon. A Cegléd az első mérkőzésen itthon bravúros győzelmet aratott és 22 pontos előnyt szerezve, továbbjutási esélyekkel várja a mérkőzést. Milyen körülmények fogadták a csapatot Szibériában és elég lehet-e a 22 pont előny a Jenyiszej otthonában? -kérdeztük Cziczás László vezetőedzőtől:

– Aránylag elfogadható szállodában lakunk, a körülményekre nem lehet panaszunk. Nagyon szép, univerzális sportcsarnokban lesz a mérkőzés. Nagyon szokatlan nekünk, mert egy jégkorong pályán van a kosárlabda pálya burkolata, nagyon hideg van. Kettőt tudtunk edzeni, várjuk már a találkozót, készülünk és tudjuk, hogy nem altathat el bennünket a 22 pontos előnyünk. Mindenki tudja a feladatát, remélem továbbjutunk, amivel méltó dicsőséget tudunk hozni Cegléd városának.

-pézsé-

cekk-a-repteren

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .