Az elmúlt héten a Ceglédi EKK csapata a lengyelországi Gdyniaba látogatott, ahol nívós nemzetközi női kosárlabda tornán szerepeltek. A többnapos rendezvény utolsó játéknapján a CEKK 70-61-re legyőzte a Novoszibirszk gárdáját és ezzel megnyerte a tornát.

kulondijak-gdyniaban

Remekül kezdte utolsó mérkőzését is a CEKK Gdyniában. Nem telt el 4 perc és már 10-4-re vezettek Cziczás László tanítványai a Novoszibirszk ellen. Az első szakasz végén pedig 19-13 állt az eredményjelzőn. A második negyedben már a 13 pontot is elérte a különbség és a félidőben 40-32-es állást rögzíthettünk. A harmadik negyed kiválóan indult magyar szempontból, a játékrész közepén már 54-36-ra vezetett a CEKK. A folytatásban ugyan felzárkózott az orosz gárda, de a záró szakasznak így is 56-44-ről vágtak neki a csapatok. A negyedik etap elején 10 egység alá jött fel a Novoszibirszk, de a folytatásban gyorsan visszaállt a különbség. A Cegléd a 18 pontos Maja Skoric vezérletével magabiztos győzelmet aratott és megnyerte a tornát. Az esti eredményhirdetés alkalmával a magyar csapat legjobb játékosának a szervezők Nagy-Bujdosó Nórát választották, a torna MVP-je pedig szintén  egy CEKK  játékos,  Maja Skoric lett.

Eredmény:
Dinamo Novoszibirszk – VBW CEEK Cegléd 61-70 (13-19, 19-21, 12-16, 17-14)

Statisztika:

cekk_novo_1

cekk-torna-gyoztes

-pézsé- forrás wbasket.hu-

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .