A női kosárlabda Európa-kupa csoportkörének utolsó mérkőzését 15-én csütörtökön itthon játssza a VBW CEKK Cegléd. Az eddig remekül szereplő és már biztosan továbbjutó Cegléd a csoport első helyéért küzdhet a Maccabi Bnot ellen a Gál József Sportcsarnokban. Figyelem, változott az időpont!! A rangadó 18:00 órakor kezdődik!! Néhány hete szoros mérkőzésen, 63-59-es vereséget szenvedett Izraelben a CEKK. Képes a csapat az itthoni bravúrra?-kérdeztük Cziczás László vezetőedzőt:

– A csoport első helye a tét csütörtökön, amikor az NBA-s sztárokkal teletűzdelt, nagyon erős Maccabi érkezik hozzánk. Egyáltalán nem lesz egyszerű győznünk, ők egy magasan jegyzett csapat Európában, de hazai pályán megpróbálunk egy nagyon nagy bravúrt végrehajtani. 

A további mérkőzések szempontjából mennyire fontos megszerezni a csoport első helyét?

– Nagyon fontos, mert ez alapján rangsorolják be a továbbjutókat! Ha elsők leszünk, akkor az első nyolcba kerülünk, ha másodikok, akkor csak a második nyolcba. Tehát nagyon fontos lesz, hogy hol lesz az első meccs és ki lesz az ellenfelünk.  

-pézsé-

cekk-1

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .