Szombaton  a diákok a szabadfogású csapatbajnokságon vettek részt a diákcsapat magyar bajnoki cím elnyeréséért az ESMTK Krúj Iván Sportcsarnokában. Tizennégy egyesület vett részt a bajnokságon ahol a ceglédiek a Diósgyőrrel és a Csepeli B.C. csapataival került egy csoportba. A két csapat legyőzésével bekerültek a négyes döntőbe, ahol az Orosháza, a Dorog és a házigazda ESMTK csapataival küzdöttek kőrmérkőzéssel a bajnoki címért. A döntő hallatlan izgalmakat hozott, mivel a Dorog, ESMTK és a Cegléd csapatai körbeverték egymást és így a három csapat egymás elleni összesített eredménye döntötte el a végső sorrendet. Sajnos ez a ceglédieknek nem kedvezett és így egy vereséggel is csak a harmadik helyen végeztek. A ceglédi csapatban nyársapátiak is szerepeltek, mivel  ettől az évtől kezdődően a CVSE és a Nyársapáti Szabadidő SE együttműködési megállapodásának köszönhetően a nyársapátiak a ceglédi csapatot erősítik és ceglédi színekben versenyeznek tovább.

Eredmények: CVSE – DBC        25-13, CVSE – Csepel     26-17, CVSE – Orosháza 30-14, CVSE – ESMTK    17-26, CVSE – Dorog       22-20

A Bronzérmes csapat tagjai:

Katona Zoltán, Kecskeméti Dávid, Filus Erik, Papp Lajos, Seres Attila, Berinszki Patrik, Szivák József, Mikus Simon, Kecskeméti Szebasztián, Bíró Patrik, Dömök Péter, Tauber István, Oláh László és Deák Martin.

Felkészítő edzők l: Kovács Béla, Pap Attila és Pap Ferenc

diák csapat 3. hely

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here