Szombaton rendezték a szabadfogású diák és serdülő Közép-Magyarország Területi csapatbajnokságot Dunaújvárosban. A Ceglédi VSE TS Integral birkózói mind a két korosztályban képviseltette magát. A diákoknál két hármas csoportban küzdöttek a csapatok a Területi Bajnoki címért. A ceglédiek a csoportban Tököl és Abony csapatait vertre 49:5 és 48:6 arányban. A döntőben a Sziget SC csapatát 39:9 arányban múlták felül. 
Végeredmény:
1. CVSE
2. Sziget SC
3. Abony
A diák csapat tagjai:
Józsa Attila, Manczák Máriusz Ruben, Rafael Dániel, Rehor Levente, Mizsei Milán, Mizsei Ádám, Szabó Roland, Komáromi Viktor, Csiszár Márkó, Katona Andrea, Horváth Alex, Marjai Levente, Marjai Attila, Varró Zoltán, Fekete Zoltán és Újszászi Szabolcs.
A serdülőknél a négy csapat között körmérkőzéssel dőlt el a végső sorrend. A ceglédiek először 34.10-re verték Abony csapatát. A második fordulóban 34:14-re Érd csapatát győzték le. Majd az utolsó fordulóban a házigazda Dunaferr csapatát 35:24-re múlták felül. Így mind a két korosztályban Területi Bajnoki címet szereztek a ceglédi birkózók, valamint mind a két csapat bejutott az országos döntőbe.
Végeredmény:
1. CVSE
2. Abony
3. Dunaferr
Serdülő csapat tagjai:
Balogh Bence, Katona Zoltán, Filus Erik, Kecskeméti Dávid, Rehor Orsolya, Tóth Levente, Szivák József, Mizsei Evelin, Dömök Péter, László Márk és Deák Martin.
Az országos csapatbajnoki döntők hétvégén a ceglédi Gál József Sportcsarnokban kerülnek lebonyolításra a Területi Bajnokságokról bejutott csapatok részvételével. A diákok szombaton a serdülők vasárnap mérik össze a tudásukat az országos bajnoki címért.
Vasárnap az országos szabadfogású utánpótlás csapatbajnokság küzdelmeire kerül sor Dorogon tizenegy csapat részvételével. A ceglédiek a nyolc közé jutásért a csepeli Pénzügyőr csapatával mérte össze az erejét, ahol a 26:14-re tudtak nyerni. A negyed döntőben a Nagyszénás csapata következett akit 33:11 arányban győztek le. A döntőbe kerülésért a címvédő ESMTK csapata következett ahol a papírforma érvényesült és az ESMTK 25.13 arányú győzelmet aratott. A ceglédiek a vigaszágon folytatták és az Érd csapatát magabiztos fölénnyel 30:8 arányban múlta felül. A bronzéremért a Vasas csapata következett. A ceglédiek a kilenc mérkőzésből ötöt megnyerve végül 22:16-ra nyerte a mérkőzést és ezzel a csapatbajnoki bronzérmet is. Így a ceglédiek a kötöttfogás után szabadfogásban is a dobogó harmadik fokára állhattak fel. 
Csapat bajnokság végeredménye:
1.  Dorog
2.  ESMTK
3.  CVSE
A bronzérmes csapat tagjai:
Baliga Marcell, Török Tamás, Kovács Árpád, Kecskeméti Krisztián, Kecskeméti Ferenc, Dobler Benjámin, Kovács Béla, Mohella Flórián, László Árpád, Martin Bence, Tóth Bendegúz és Medgyes Tibor.
-Pap Ferenc-
birk-ter-csb birk-up-csb

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .