Szombaton a vajdasági Szabadkán rendezték a kadet kötöttfogású XI. Refik Memisevics Brale Emlékversenyt 19 ország 137 birkózójának részvételével. A rendezők által „mini kontinensbajnokságnak” hívott verseny kiváló felkészülési lehetőség volt az egy hónap múlva kezdődő kadet Európa-bajnokságra. A válogatottal négy ceglédi birkózó is elutazott a rangos viadalra, amelyről egy bronzéremmel és egy ötödik hellyel érkeztek haza. A bronzérmet a 69 kg-ban versenyző Mohella Flórián szerezte aki török és lengyel versenyzők legyőzésével jutott az elődöntőbe, ahol vereséget szenvedett a későbbi  győztes francia birkózótól. A bronzmérkőzésen szintén egy török versenyző legyőzésével szerezte meg az érmet.  Kecskeméti Krisztián az 58 kg-ban szintén az elődöntőbe jutott szlovák, lengyel és fin versenyzők legyőzésével, ahol az albán versenyzőtől pontozásos vereséget szenvedett. A bronzmérkőzés 1:1-re végződött ami az utolsó akció miatt a fin versenyzőnek kedvezett és így végül az ötödik helyen végzett.
A 46 kg-ban versenyző Kecskeméti Dávid egy vereséggel míg az 54 kg-ban versenyző Török Tamás egy győzelemmel és egy vereséggel zárta a versenyt.
Eredmények:
46 kg 6.  Kecskeméti Dávid
54 kg 7.  Török Tamás
58 kg 5.  Kecskeméti Krisztián
69 kg 3.  Mohella Flórián
-Pap Ferenc-
Mohella 3

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .