Szombaton rendezték a 2016. évi serdülő kötöttfogású országos bajnokságot a tatabányai Földi Imre Sportcsarnokban. A tizenhárom bajnoki címért százharminc birkózó szállt harcba. A Ceglédi VSE TS Integral tizenkét versenyzője vívta ki az indulás jogát a bajnokságra, de betegség és sérülés miatt nyolcan léptek szőnyegre Tatabányán. A ceglédiek ennek ellenére remekül helyt álltak az egy bajnoki cím mellett két-két ezüst és bronzérmet valamint egy ötödik helyet is begyűjtöttek. Ez a csapat verseny harmadik helyére volt elegendő az ESMTK és Dorog csapatai mögött.
A bajnoki címet az 58 kg-ban versenyző Szivák József szerezte aki két győzelmet követően jutott a döntőbe. A döntőben egy sima mérkőzésen 8:0-ra technikai tussal nyert könnyedén 36 másodperc alatt.
 
Eredmények:
 
42 kg  
3. Katona Zoltán
46 kg  
2. Kecskeméti Dávid
5. Filus Erik
58 kg  
1. Szivák József
100 kg
3.  László Márk
+100kg
2. Deák Martin
 
Csapat verseny
1.  ESMTK
2.  Dorog
3.  CVSE
 
Felkészítő edzők: Kovács Béla, Pap Attila, Pap Ferenc
 
Szintén szombaton a diák és gyermek korosztály a Kiskun Kupa nemzetközi szabadfogású meghívásos versenyen vett részt Kiskunfélegyházán amely egyben id. Besze László emlékverseny is volt. A ceglédiek ezen a versenyen 13 fővel képviseltették magukat. A ceglédiek az öt első, két második és a három harmadik hellyel a csapat verseny harmadik helyén végeztek a házigazda Kiskunfélegyháza és Korond csapatai mögött.
 
Eredmények:
 
gyermek II.
24 kg  1.  Józsa Kinga
 
diák II.
29 kg  
1. Józsa Attila
32 kg  
2. Manczák Máriusz Ruben
3. Cseh Dávid
35 kg  
1. Mizsei Milán
3. Mizsei Ádám
46 kg  
2. Németh Attila
50 kg  
1. Csiszár Márkó
 
diák I.
32 kg
3. Rafael Dániel
42 kg  
1. Komáromi Viktor
 
Csapat verseny:
1.  Kiskunfélegyháza
2.  Korond
3.  CVSE
-Pap Ferenc-
birk Szivak birk cs birk Kiskun Kup

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .