Szeptember 15-én a CVSE judokái Egerbe utaztak, hogy számot adjanak aktuális felkészültségükről. A diákok annak ellenére is kiemelkedően a harmadik helyen végeztek, hogy létszámban sok csapat előttük volt. A serdülők is számos érmet szereztek (közel sem teljes létszámmal), amivel ismét megmutatták, hogy az ország kiemelkedő utánpótlás bázisát erősítik. A diákok kezdték délelőtt a megmérettetést. 10 induló két aranyérmet, három ezüstöt és két bronzérmet szerzett. A serdülők egy arany, egy ezüst és két bronzéremmel fejezték be a küzdelmeket. Varga István utánpótlás edző: Az elért eredménnyel elégedett lehetek, hiszen a csapat harmadik lett összesítésben, úgy hogy voltak esélyes kimaradók. A teljesítmény értékelésnél a hullámzó kifejezés lenne a legtalálóbb! Nagy öröm hogy a két aranyérmet a legfiatalabbak hozták, ugyanakkor az idősebbektől volt, akitől többet vártam, volt, akitől kevesebbet. Az eredménytől függetlenítve egyénileg kell kiértékeli a munkát. Ezt hamar megtesszük, hiszen nyakunkon az Országos Bajnokság.

Bíró Tamás vezetőedző felemás érzésekkel távozott a verseny helyszínéről. A serdülő sportolók közül sem indult el mindenki ezen az erőpróbán a sűrű versenynaptár miatt. Az OB-k előtt még van idő javítani az apróbb hiányosságokon. A megszerzett érmek számával elégedettek lehetünk, de néhányan lesznek még ennél többre is képesek.

Eredmények:

Aranyérmesek: Bakó Bettina, Mustó Gergő, Kőgyesi Gábor

Ezüstérmesek: Zsilka Adrienn, Szeleczki Szabina, Ványi Patrik, Sági Zsolt

Bronzérmesek: Borsos Janka, Eichmüller Boglárka, Solymosi Melinda, Ürögdi Konrád

  1. helyezett Sági Mátyás, Bimbó Bence
  2. helyezett: Eichmüller Gergő, Özbas Yasin

-CVSE judo-

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .