Közönségdíj az év legnépszerűbb magyar sportolójának!

Szavazzunk Ungvári Mikire !

Idén ötvenötödik alkalommal kerül megrendezésre a Sportcsillagok Gálaestje, melyen az sportújságírók szavazatai alapján az év legjobb sportolóit díjazzák. A szurkolók is szerephez jutnak, szavazatukkal segíthetik kedvencüket a legnépszerűbb sportoló cím elérésében.

A december 1 és 10 között zajló közönségszavazáson  a több mint 9000 voks összegzése alapján az első fordulóból továbbjutott húsz sportoló közül kerül majd ki az idei év legnépszerűbb sportembere.

Hogyan szavazhat? Nem kell mást tennie, mint ellátogatni a http://sportcsillagok.hu/hu/szavazas oldalra, és e-mail címének megadása után ott szavazhat kedvenc sportolójára, majd a válaszlevélben megerősíti voksát (egy e-mail címről csak egy szavazatot fogad el a számítógép!).

A közönségszavazás keretében három szerencsés szurkoló értékes nyereménnyel gazdagodik. Közjegyzőjelenlétében kisorsolunk két db VIP belépőt a december 20-i vacsorával egybekötött Sportcsillagok gálára (120.000 Ft értékben), egy 50.000 Ft értékű wellness ajándékutalványt és egy emlékpólót, melyet valamennyi londoni érmesünk kézjegye díszít.

Az eredményhirdetésre december 20-án, a Sportcsillagok Gálaestjén kerül sor, melyet a Duna Televízió élőben közvetít.

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here