A Magyar A.I.K.O Ashihara Karate Szövetséget, Sensei Abuczky Csaba, a Ceglédi Ashihara Karate Sportegyesület vezetője és harcosai képviselték a XXI. Bushido Kupa knockdown utánpótlás Magyar Bajnokságon. Magyarország egyik legnagyobb versenyén, 57 klub, 400 versenyzője lépett tatamira. Egyenes kieséses rendszer volt, melyben a következő eredményt érték el.

Helyezések:

Kiss Zoltán: II. hely 
Abuczky Zoé: III. hely 
Bogdán Vencel: III. hely 
Bujdosó Roland: III. hely
Bujdosó Ádám: III. hely
Dömők Milán: III. hely 

Legjobb nyolc között:
Kocsis Kamilla, Csicsó Dóra, Kenyó Ivett, Fehér Tamás, Csicsó János, Juhász Dorka, Gyurinka Petronella, Rubint Levente, Nagy Márk, Bodor András

Sajnos nem értettünk mindig egyet a bírói team-el, annak döntéseivel. A csapat versenyre való felkészítésében segített, részt vett: sempai Lévainé Dobi Dorottya, sempai Szendrei Máté.

Köszönöm, Shihan Kiss Attilának a meghívást, a versenyen nyújtott támogatást, segítséget, Bogdán Györgynek aki segítette a versenyzőket, szülőknek, barátoknak akik szurkoltak, biztatták a csapatot.

-Sensei Abuczky Csaba 3 Dan A.I.K.O – 3 Dan N.I.K.O-

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .