A januári verseny sikerei után, folyamatos felkészülés mellett, ismét kiváló eredménnyel képviselték Cegléd városát az Ashihara-Karate harcosai. 2017.03.05-én megrendezésre került , a XXIII. GYŐRI REHAB-RÁBA KUPA A.I.K.O. ASHIHARA-KARATE VERSENY. A ceglédi versenyzők ( Tápiószele, Tápiógyörgye ) indultak formagyakorlat ( KATA ) és küzdelem ( kumite ) versenyszámban, Sensei Abuczky Csaba 3. Dan és Lévainé Dobi Dorottya 3 kyu vezetésével, felkészítésével. A felkészülést követően ( mentális, fizikai, technikai ) a következő eredmények születtek:

Formagyakorlat ( Kata ):

Abuczky Zoé I. hely
Kenyó Ivett I. hely
Kiss Zoltán I. hely
Gulyás Zsanett III. hely

Küzdelem ( Kumite ):

Kiss Zoltán I. hely
Juhász Doka I. hely
Gulyás Zsanett II. hely
Fehér Tamás II. hely
Mózes Máté II. hely
Kovács József Antal II. hely
Bujdosó Ádám II. hely
Dömök Milán II. hely
Kenyó Ivett II. hely
Bodor András II. hely
Pipó Dávid II. hely
Abuczky Zoé III. hely
Bai Enikő III. hely
Nagy Márk III. hely
Rubint Levente IV. hely

Gratulálok minden versenyzőnek és további sikereket kívánok az ASHIHARA-KARATE ÚTJÁN! Köszönet Erdődi Mihálynak, hogy a versenyzők külön edzésére rendelkezésemre bocsátotta a SAGAKU edzőtermét. További köszönet, a szülőknek, barátoknak, ismerősöknek , tanítványaimnak akik a verseny napján elkísértek és segítették a munkánkat, versenyünket. Gratulálok a versenyen résztvevő többi Ashihara és más stílusbeli Klubnak! Osu!

-Sensei Abuczky Csaba 3. Dan ( A.I.K.O. – N.I.K.O. )-

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .