A Felix Promotion veretlen cirkálósúlyú profi bokszolója, Szellő Imre (14-0-0, 8 K. O./T. K. O.) azért váltott edzőt, hogy eljusson a világbajnoki címig. A WBO (Boksz Világszervezet) interkontinentális bajnoka az m4sport.hu-nak elmondta, bár rengeteget köszönhet eddigi felkészítőjének, a továbblépéshez szüksége volt új impulzusra ahhoz, hogy még nagyobb célokért küzdhessen.14-0-0, 8 K. O./T. K. O.)

„A legnagyobb problémám az volt, hogy meccsről-meccsre úgy éreztem, egyre fáradtabb vagyok – nyilatkozta Szellő Imre az m4sport.hu- munkatársának. – Nem tudtam megújulni, új impulzus nem jött. Balogh Andrásnak, azaz Bandi bácsinak nagyon sokat köszönhetek, és köszönök is. Ő edzőként amatőröket készített fel, és általam belekóstolt a profi világba. Egyáltalán nem haraggal válunk el, és köszönök neki mindent. Azt a szintet, amit már elértem, szeretném tudatosabban felépítve megőrizni, folyamatosan javulni és egyéni világbajnoki címig jutni, mindezt hozzáértő szakemberek segítségével véghezvinni.”

Az új felkészítő, Bertók Róbert pedig megfelelhet a kívánalmaknak, hiszen a tősgyökeres ceglédi Szellő Szentesre jár át edzeni, márpedig esetében ez nem akármi.

„Robival teljesen egy hullámhosszon mozgunk. Hoztam áldozatot is, hiszen harminchárom évesen, húsz ceglédi év után Szentesen készülök heti négy napot. Csongrádon, rokonaimnál tudok aludni, hétfőn-kedden két-két edzés, aztán hazamegyek este a menyasszonyomhoz, mert a szerdai penzumot egyedül, Cegléden is meg tudom csinálni, csütörtökön vissza Szentesre. Ilyen vagyok, bármilyen megoldás érdekel, csak ne toporogjunk egy helyben. Mindig is ceglédi maradok, a város és a köztem lévő kötelék elszakíthatatlan, de Szentesen is kedvesen fogadtak” – mondta az m4sport.hu-nak Szellő Imre.

A veretlen cirkálósúlyú profi bunyós az első három edzés után már a részletekről is beszámolt kedden kora délután:

„Robi tizenjónéhány éve a profi ökölvívással foglalkozik, otthon van benne.  Ökölvívás a sportág, amiről beszélünk, de olyan ügyességi, reflexjavító gyakorlatokat csináltunk, amelyekkel elvonatkoztattunk a boksztól. Nyolc hetünk van a következő meccsemig, december 17-én lesz egy nyolcmenetes felhozó összecsapásom, februárban pedig jöhet a címvédés. Robi profizmusát mutatja, hogy a nyolc hét már percre le van bontva. Az új felkészülés kiránt a monotonitásból, és a közönség egy megújult Szellő Imrét láthat majd a ringben. Azért a nagy ütések megmaradnak, a stílus sokat nem változik, de más lesz az összkép.”

-m4sport.hu-

-fotó Félix Promotion-

szello

 

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .