Az Újszilvási Falunapon felavatták a felújított helyi labdarúgó pályát, melyen ez alkalommal mérkőzést játszott a Ceglédi öregfiúk csapata. A mérkőzésről és a napról Huszti Gyulától kértünk élmény beszámolót, akinek nyilatkozatát az alábbi sorokban közöljük :

– 11.00 órakor kezdődött a barátságos, és mindkét csapat számára egyben felkészülő mérkőzés. A játék végeredménye nem tükrözi a két fél közötti különbséget, mivel a CVSE öregfiúk csapata elég tartalékosan tudott kiállni. Még mindig a nyaralási szezon miatt voltunk megcsappanva, így amennyire tudtam kipróbáltunk egy-két új srácot akikre a jövőben számíthatunk. A hiányzók közül elég csak a Keszthelyi Ferenc barátomat említeni, aki a háttérből segített szervezni, valamint Kecskeméti József még mindig élménybe menő játéktudása is nagyon hiányzott.

A találkozó végeredménye 6-1 lett a hazai csapat javára. A félidő 3-1 volt. Egyébként nagyon jó iramú és olykor látványos megoldások keretében zajlott a csata, melyen kb. 200-300 néző biztatta a hazaiakat a már felépített új lelátójukról.

A mérkőzésre Ádám József Újszilvás Polgármesteri Hivatal képviselőjeként kaptunk meghívást, abból az apropóból, hogy korábban játszottunk egy edző meccset és nagyon jól sikerült a tekintetben, hogy az edzés elérte célját. Megjegyezném akkor nyertünk ellenük. Szóval a megkeresésüknek eleget téve tisztelettel elfogadtuk a meghívást, amely az Újszilvási Falunapok alkalmából remek felvezetést kínált mindenkinek. A dicséret a házigazdákat illeti a Polgármester Úrral az élen, hiszen nekünk külön főztek és vendégeltek meg bennünket hideg sörrel és étellel.

Gol

 

 

 

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .