Az előzetes terveknek megfelelően, január 8-án vasárnap bezárja kapuit a ceglédi jégpálya. Az impozáns környezetben hat hétig üzemelő létesítménynek az idén is nagy sikere volt. A sok gyermek mellett szép számú felnőtt is korcsolyázott nap, mint nap a Szabadság téren. Az üzemeltető Sportcsarnok Kft ügyvezető igazgatóját, Ványi Zsoltot kértük egy rövid értékelésre:

– Minden pozitív volt, komolyabb sérülések nem voltak az idén. Mivel már hagyománya van a ceglédi jégpályának a vendégeink megtanultak korcsolyázni és láthatóan felelősség teljesebben űzik ezt a sport tevékenységet. Elégedettek lehetünk a látogatottsággal,  sokan jöttek a környező településekről, sőt néhány gyermeket még Kecskemétről is áthoztak korcsolya oktatásra, mert ott nincs ilyen szolgáltatás. A nyitvatartás hosszabbításával kapcsolatban mindig van néhány ember, aki szeretné, hogy tovább üzemeljünk, de azt látni kell, hogy januárban már nincs akkora igény a pályára, amire azt mondhatnánk, hogy megéri a további működés. A nyitással kapcsolatos technikai problémától eltekintve az idén is nagyobb gond nélkül üzemelt a ceglédi jégpálya.

-pézsé-

cegledi-jeg

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .