A Magyar Labdarúgó Szövetség  és a Pest Megyei Labdarúgó Szövetség a Coca Cola támogatásával a Középiskolai Labdarúgó Program keretében elindította a Coca Cola Cup versenysorozatot. A körzeti tornára azok a diákok nevezhettek csapatokkal, akik nem igazolt focisták és 1994-1997 között születtek. A versenyen indulhatnak fiú, lány és vegyes csapatok is, így fordulhatott elő az a furcsa helyzet, hogy egy ceglédi lány csapatnak is mérkőznie kellett több fiú csapattal. A Wildcats a fiúknak köszönhetően „csak” 11-0-ra kapott ki az első meccsükön az Unghváry Kereskedelmi Iskolától. A Közgázos lányoktól Galambos Edit válaszolt kérdéseinkre.

Honnan jött az ötlet, hogy itt induljatok a programban?

Az interneten találtam egy jelentkezési lapot, ahol Coca-cola nagykövetnek lehetett jelentkezni. Sikerült bekerülnöm és az volt a feladatom, hogy csapatokat toborozzak. A lányokat buzdítottam, így mi is alakítottunk egy csapatot Wildcats néven és úgy gondoltuk megpróbáljuk.

Tudtátok, hogy fiúk ellen fogtok játszani?

Nem, mi úgy gondoltuk, hogy lányok ellen fogunk focizni. Amikor megkaptuk a csapatbeosztásokat, akkor láttuk, hogy kikkel fogunk játszani. Beszéltünk a megyei koordinátorral és ő mondta, hogy nekünk ebből rossz nem származik és tavasszal lányokkal is fogunk játszani.

Nem sok esélyetek van a fiúk ellen. Úgy estek majd ki a selejtezőből, hogy nem játszhattatok lányokkal ?

Úgy tudom, hogy mindenképpen továbbjutunk, mert tavasszal elvileg már külön mérkőznek a fiúk és a lányok.

Milyen volt a fiúk ellen játszani?

Pfúúú…, elég érdekes volt. Nehéz volt, mert ők többet fociztak már mint mi. Mi csak két hetet gyakoroltunk. Igazából ezt egy bulinak fogjuk fel.

kozg lany-ker fiu coca cola cup

 

 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here