Varosi Sportuszoda 1

A nyári napok beköszöntével sokan a strandokon keresnek menedéket. Cegléden nem kell túl messzire utazni, hogy kifogástalan körülmények mellett élvezhessük a medencék hűsítő vizeit. A Városi Sportuszoda idén is öt medencével és gyönyörű, árnyas parkkal várja vendégeit. Az idei szezon változásairól Tankó Dorina uszoda szervező nyújtott információt.

– Megmaradt a 10 és a 20 alkalmas bérletünk és nagyon kapós az idén a 10 alkalmas diák bérletünk, amihez egy fontos szabály is kapcsolódik, mert 14 év alatt csak felnőtt kísérettel látogathatják az uszodát a gyerekek. Heti háromszor aquafitness órát tartunk. Ezt a vízi tornát minden korosztálynak ajánljuk és a részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges. Továbbra is népszerű a csobbanó csütörtök akciónk, amikor a nyugdíjasok és diákok 500, a felnőttek pedig 750 forintos kedvezményes áron léphetnek be az uszodába. A családoknak minden nap kedvezményes belépőt biztosítunk, melyet két gyerek és két felnőtt részére 3200 Ft-ért lehet megváltani. Lehetőség van három órás időtartamra is jegyet váltani, mely 750 Ft. 

Az egyetlen kényes pont az uszodával kapcsolatban a vízfelülettel kapcsolatos. Az idén mennyire vannak lefoglalva a medencék?

– Sajnos a tanmedence egész nyáron 1/2 4-től minden délután foglalt az oktatások miatt és a többi medencében is sok edzés folyik. Azok idejéről és hosszáról mindig informálódhatnak látogatóink a pénztárnál és a honlapunkon, illetve az alábbi telefonszámon: 53/310-532.

Az uszoda oktatói folyamatosan várják az úszni tanulni vágyó gyerekeket, akiket három éves kortól lehet beíratni a csoportokba. Jelentkezni a pénztárnál, illetve a ceglediuszas@gmail.com mail címen lehet. 

Cegléd Városi Sportuszoda jegyárai:

Felnőtt egész napos: 1.500 Ft, Cegléd kártyával 1.200 Ft

Diák, nyugdíjas 1.000 Ft

3 órás belépő 06-16 óra között 750 Ft

Délutáni úszó jegy 16:00 óra után 800 Ft

Gyerek jegy 7 éves korig 500 Ft

Családi jegy (2+2 fő) 3.200 Ft

10 alkalmas úszó bérlet 7.000 Ft

20 alkalmas úszóbérlet 12.000 Ft

Havi bérlet 25.000 Ft, Cegléd kártyával 17.500 Ft

-pézsé-

Varosi Sportuszoda

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .