Március 3-án  Nyíregyházán került megrendezésre az I. Kikelet Mediball Kupa. A versenyzőknek és a rendezőknek sajnos nem kedvezett a rendkívüli „tavaszi időjárás” – amely miatt – többen is lemondták a részvételt, az előzetesen regisztrált 90 versenyző helyett így is több, mint 70-en voltunk.

Ennek a rendezvénynek elsősorban az volt a célja, hogy a kezdő versenyzők ismerkedjenek a mérkőzéseken alkalmazott szabályokkal, bírói karjelzésekkel és nem utolsó sorban a versenyek légkörével. A már tapasztaltabb versenyzőknek pedig alkalom adódott tudásuk és technikájuk csiszolására. A rendezők igyekeztek figyelembe venni, hogy ki milyen szintű versenyző és milyen régen versenyez, ez a célkitűzés azonban a sok lemondás és késés miatt nem minden esetben tudott megvalósulni.

A Palotás SE Főnix Mediball Szakosztálya hat fővel nevezett a versenyre. A hat főből végül négy versenyzőnek sikerült eljutni Nyíregyházára, a verseny kezdetére.

Eredmények

I. helyezés Huszárné Szigeti Rózsa női F2 korcsoport

II. helyezés Farkas Flóra leány gyermek 1-2 korcsoport

III. helyezésFarkas Fanni leány gyermek 3 korcsoport és Rimóczi Ádám fiú gyermek 3 korcsoport

Minden versenyzőnk nagyon szépen helyt állt a versenyen, de különösen nehéz dolga volt a gyerekeknek, hiszen Flóra teljesen kezdőként állt fel a pástra élete első versenyén, ahol végül egy vesztett és két nyert mérkőzéssel szerezte meg a II. helyet jóval tapasztaltabb versenyzőkkel szemben. Fanni és Ádám is szépen küzdöttek, mindketten nagyon nehéz és már hosszú évek óta versenyző ellenfeleket kaptak. Minden versenyzőnek gratulálunk és további sok szép versenyeredményt kívánunk.

-Huszárné Szigeti Rózsa-

 

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .