Minden eddiginél nagyobb létszámú, több ezer résztvevővel zajlott az idei Városi Sportnap és Pest Megyei Futó- és Gyalogló Nap pénteken délelőtt. A ceglédi óvodások és diákok örömmel vettek részt a különböző futó távokon és rengetegen keresték a sport állomásokat is. A város iskoláiban is sportos napot tartottak ma és tanítás helyett mozgásra biztatták diákjaikat a tanárok. A rendező Pest Megyei Szabadidősport Szövetség vezetőjét Jezerniczky Attila főrendezőtől kérdeztük, miben más ez a sportnap, mint az eddigiek?

– Az idén az Európai Sporthéthez csatlakozva rendeztük meg Cegléden a Pest Megyei Futó- és Gyalogló Napot, melyet Cegléd Város Önkormányzata és a KLIKK is támogat. A városi iskolák és óvodák önkéntesen csatlakozhattak. Több intézményben is sportnapot tartanak ma, melynek egyik programja az itteni futás. Itt vannak a ceglédi olimpikonok és Velkey Ádám is, akik közül Ungvári és Velkey Albertirsáig fut majd velünk. Csak a futásra több, mint háromezer főt regisztráltak be és nagy létszámot várunk a kísérő programokra is.

#beactive#europaisporthet #mozduljteiseuropaval

-pézsé-

20160916_090024 20160916_090449

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .