A serdülő korosztályban a nagy létszám miatt szinte már kezelhetetlenek voltak az országos versenyek, ezért az idei évtől a serdülőknek kvalifikációs versenyeken kell részt venniük ahhoz hogy az OB-n részt vehessenek. Az országot négy területre osztották ahol az év folyamán három versenyen lehet bizonyítani hogy ki érdemes azt OB-n való részvételre. Mi a dél-keleti csoportba tartozunk amelyben az első versenyt Debrecenben rendezték meg a múlt hét pénteken.

Ecseri Angi serdülő válogatott kerettag versenyzőnk sérüléssel bajlódva, de elindult a versenyen 300 m gátfutásban és 47,6 mp-es idővel megnyerte azt. Kötelező győzelem volt.

Keszthelyi Luca is túl van már két budapesti versenyen. Az első versenyen két hete írreális időjárási körülmények között a saját korosztályában első lett, míg abszolút kategóriában  második , 169 cm-t ugorva. A hétvégén a Budapest Open nemzetközi versenyen a felnőttek között a negyedik lett – javuló formát mutatva – 173 cm-t ugrott.

Nagyon bízunk a további formajavulásban, mert 1 – 2 hónap múlva jönnek a nyár legfontosabb nemzetközi versenyei, ahol már szükséges lesz a kiváló forma a jó eredmények eléréséhez.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here