Keszthelyi Luca a hétvégén a BOK csarnokban megrendezett Ifjúsági Országos Atlétikai Bajnokságon három versenyszámban indult és mindhármat megnyerte.

Luca első versenyszáma a hármasugrás volt ahol folyamatosan javuló teljesítménnyel 11,97 m-t ugorva mintegy fél méterrel nagyobbat ugorva legyőzte vetélytársait.

A második versenyszám a magasugrás volt ahol a többieknek esélye sem volt. Mikor a többiek kiestek akkor Luca beállt  és egy ugrással megnyerte a versenyt. A végén  saját magával versenyezve 175 cm-t ugrott.

A harmadik versenyszám a távolugrás volt amely számban  Luca még eddig nem szerzett magyar bajnoki aranyérmet. Most, úgy ahogyan a többi versenyszámban is, esélyt sem adva a többieknek gyönyörű kiegyensúlyozott ugrásokkal 5,58 m-t ugorva megnyerte a harmadik magyar bajnoki aranyérmét is.

Luca a 2 héttel ezelőtt megszerzett összetett aranyával összesen 4 magyar bajnoki aranyérmet szerzett ebben a fedettpályás szezonban. Megjavította egyéni csúcsát magasugrásban – 181 cm ( U18 és U20 EB szint),  hármasugrásban – 11,97 m, távolugrásban – 5,58 m , valamint gátfutásban is 9,20 mp- es idővel és jelen pillanatban a magyar ifjúsági atlétikai mezőnyben a legjobb ugró és összetett versenyző atléta.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .