A múlt héten két bajnoki meccsel, idegenben kezdte meg a tavaszi szezont a Ceglédi VSE felnőtt vízilabda csapata. Szerdán Leányfalun, szombaton pedig Székesfehérváron ugrottak medencébe a ceglédi fiúk. Zám Attila tudósítása:

-A múlt héten felnőtt csapatunk számára is megkezdődött a pontvadászat. A szerdai napon Leányfalura látogattunk a Dunakanyar Waterpolo csapatához, ahol a tét a kieső hely elkerülése volt. A több mint két hónap mérkőzés szünet után az első mérkőzés mindig nehéz minden csapat számára, de a fiúk a kiegyenlített mérkőzésen az elejétől kezdve nagy szívvel és akarással játszottak érezve a rangadó fontosságát, de csak a harmadik negyedben bemutatott kiváló védekezésnek és kontra támadásoknak köszönhetően tudtak előnyt kialakítani, amit sikerült a végéig megőrizni. Így sikerrel kezdhettük a 2021-es Évet.

Dunakanyar Waterpolo – Ceglédi VSE  14:17

Gólszerzők: Simon Gábor 8, Lakatos Máté 3, Milus Dávid 2, Pataki Gergely 2, Hajek Zsombor, Juhász Máté 

A szombati napon Székesfehérvárra utazott a csapat. A jó erőből álló hazai csapat ellen, kiváló lövőformát és jó védekezést bemutatva sikerült a győzelmet kicsikarni, így a tabellán két hellyel előre lépve megelőztük a vendéglátókat is.

Fehérvár VSE – Ceglédi VSE  14:16

Gólszerzők: Hajek Zsombor 4, Simon Gábor 3, Pataki Gergely 2, Simon Balázs 2, Bognár Bence, Lakatos Máté, Gyémánt Zsombor, Milus Dávid, Tapasztó László

Utánpótlás eredmények:

Budapest Serdülő bajnokság

Ceglédi VSE – OSC Újbuda I.   4:15

Rusorán Péter 2007 gyermek bajnokság

ASI-Vasas – Ceglédi VSE     14:9

Ceglédi VSE – OSC Újbuda II.   18:7

Königh György 2009 gyermek bajnokság

Ceglédi VSE – Tigra ZF-Eger 8:3

-pézsé-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here