Szombaton került megrendezésre a Városi Sportcsarnokban a XI. Ceglédi Sportgála, melyen kitüntették 2012 legjobb ceglédi sportolóit. A Gálát Földi László nyitotta meg. Beszédében köszöntötte városunk kiváló sportolóit, majd kihangsúlyozta, hogy a 2013-as év sport szempontból történelmi jelentőségű lesz, mert felújításra kerül a belső strand és a CVSE pálya, valamint a judo szövetség közép-Magyarország judo központjává szeretné tenni Ceglédet úgy, hogy létesítményt is építtet hozzá. Az ezt követő díjátadásra a Birkózó Szövetség meglepetéssel készült. Gáspár Tamás Elnök a Nemzetközi Birkózó Szövetség Arany Keresztje kitüntetést adta át Földi Lászlónak.  A díjátadási ceremóniát vacsora követte, majd a résztvevő sportolók, edzők, sport vezetők, támogatók és szurkolók egy remek hangulatú bálon mulattak hajnalig. A szervezők ezúttal is kitettek magukért. Az idén rekordszámú bálozó kitűnően szórakozott.

2012 év díjazott sportolói  :

– „Jó tanuló jó sportoló” leány – Tamasi  Szandra (judo)

– „Jó tanuló jó sportoló” fiú – Molnár Gergely Zsolt (asztalitenisz)

– „Legjobb utánpótlás sportoló” leány – Telek Patrícia (fitness) 

Telek Patricia

– Már többször voltam jelölve,  még sosem sikerült megnyernem, de most végre igen. 14 év munka van mögötte, heti öt edzéssel. A legelső EB megnyerése a legkedvesebb számomra, melyet 2008- ban Izlandon rendeztek. A következő célom a felnőtt mezőnyben nyerni EB címet. 

 „Legjobb utánpótlás sportoló” fiú – Deák Martin (birkózás)

 „Legjobb felnőtt sportoló” női – Orbán Katinka (kosárlabda)

Orban Katinka

 

 

 

 

 

 

– Nem számítottam erre a díjra. Úgy tudtam meg, hogy ez egyik játékos társam az öltözőben gratulált, mondtam, hogy köszi, de nem tudom ,hogy mihez. Nem mondhatta el, majd bejött az Elnök és ő is gratulált, de még mindig nem tudtam, hogy mihez és akkor ő elárulta, hogy én kapom ezt a díjat. Nagy szerepet játszik ebben a kitüntetésben, hogy az U 23-at megnyertük és a felnőtt csapatnak is oszlopos tagja vagyok. Természetesen örülök neki, nagyon nagy dolog ez és óriási motivációt ad, hogy van miért küzdeni. 

  „Legjobb felnőtt sportoló” férfi – Lőrincz Tamás (birkózás)

– „Közönségdíj, Cegléd Legnépszerűbb Sportolója” – Lőrincz Tamás (birkózás)

lőrinc tamás éremmel

 

 

 

 

 

 

Nagyon örülök a díjaknak. Mindkettőre büszke vagyok! Nyomon követtem a népszerűségi versenyt a ceglédisport.hu oldalon és láttam, hogy hányan kampányoltak és hányan szavaztak, pedig nekik semmi előnyük nem származott ebből.  Nagyon jólesett nekem látni, hogy milyen sokan akarták, hogy én nyerjek. Látva, hogy milyen sportolók voltak jelölve és hogy csapat sportokat is meg tudtam előzni, ahol többen vannak, számomra nagy öröm.  Sajnos nem tudok részt venni a Ceglédi Sportgálán, mert akkor lesz a felnőtt Európa Bajnokság és én vasárnap fogok birkózni. Sajnálom, hogy nem tudom átvenni a díjakat, mert ez egy nagyon jó hangulatú rendezvény szokott lenni, sok sportolóval, vezetővel, menedzserrel és szponzorral lehet találkozni, akikkel év közben nagyon ritkán tudok személyesen összefutni.

  „Év edzője” – Kökény István (kézilabda)

kokeny istvan

 

 

 

 

Nagyon örülök az elismerésnek. Köszönöm a CKKSE vezetőségének, hogy az elmúlt 4-5 évben megbíztak bennem és megteremtették a feltételeket a jó szerepléshez és persze kellett a játékosok jó hozzáállásai is. Otthonról is megkaptam a támogatást, mert elég sok lemondással jár ez a feladat. Nem egyszerű munka ez, de ilyenkor rájövünk, hogy van miért küzdeni a mindennapokban. 

 

  „Az év csapata”  – CEKK U23 csapata  

– „Különdíjban” részesült a CVSE  Fitness  csapata valamint Kozák István birkózó.

-pézsé-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here