Véget ért a 2019 Cegléd Legnépszerűbb Sportolója szavazás. Az idén is a cegledisport.hu oldalon dönthették el az olvasók, ki kapja a népszerűségi közönség díjat a XVIII. Ceglédi Sportgálán. Az idei “like” vadászat is tartogatott izgalmakat az utolsó két napon. Szinte az első perctől kezdve vezette a listát Ade Sowunmi a Ceglédi Kék Cápák kézilabdása, majd az utolsó nap reggelére Szepes Réka a CVSE FittKid versenyzője majdnem beérte őt, de az utolsó órákra újra nőtt a különbség, megelőzni már nem tudta, így 2019 Cegléd Legnépszerűbb Sportolója Ade Sowunmi.

Ade 12 éve él Cegléden. Atlétaként kezdett sportolni egy dunaújvárosi általános iskolában, majd nyolcadikos korában váltott a kézilabdára. Azóta kisebb megszakítással Dunaferr, Veszprém, Tolna, Tápiószele, Abony és Cegléd csapataiban játszott, illetve játszik jelenleg is és edzősködik is Cegléd színeiben.

Gratulálunk Adénak és köszönjük olvasóink aktivitását! Négy nap alatt 1560 szavazat futott be a húsz jelöltre és naponta több ezren látogatták meg oldalunkat. Az első 10 helyezett és kapott szavazataik:

  1. Ade Sowunmi kézilabda 440 szavazat
  2. Szepes Réka fittkid 348 szavazat
  3. Czigány Dóra vízilabda 207 szavazat
  4. Simon Balázs vízilabda 189 szavazat
  5. Müller János kézilabda 154 szavazat
  6. Majorosi-Lázár Anita 42 szavazat
  7. Velkey Ádám atlétika 41 szavazat
  8. Ungvári Miklós judo 32 szavazat
  9. Juhász András21 szavazat
  10. Keszthelyi Luca atlétika 18 szavazat

-pézsé-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here