Március 23-án kerül megrendezésre a XI. Ceglédi Sportgála a Városi Sportcsarnokban. A Gála háttérmunkájába enged betekintést a cikkünk. A részletekről Ványi Zsolt főszervező ad információkat a cegledisport.hu olvasóinak.

A Gálát minden évben egy bizottság szervezi. Kik a tagjai jelenleg és hány alkalommal szoktatok találkozni ?

– A jelenlegi szervező bizottság tagjai Magyar László, Péter Aladár, Horváth József, Pintér István és jómagam Ványi Zsolt. Az előző években tag volt még Pásztor István és Tankó Zoltán, akik olyan komoly munkát végeztek akkoriban, hogy a Gálát ma már automatikusan tudjuk szervezni. Az első néhány Gálát még decemberben elkezdtük szervezni  Pásztor Istvánnak köszönhetően egy nagyon részletes forgató könyvvel és utána hetente összeült a szervező bizottság. A heti összeülés most is megvan, de már elég január végén elkezdeni a tervezést, mert mára bejáratott kapcsolatok vannak.

Kik és hogyan döntik el, melyik sportoló kapja a díjakat ?

A Gálán sport díjakat adunk át az elmúlt év legkiemelkedőbb sportolóinak, edzőinek. A hivatal sport bizottsága minden ceglédi sport szakosztálytól levélben ajánlást kér a sport kategóriák jelöltjeire. Ezeket mi megkapjuk és a jelölések figyelembevételével szakmai döntés alapján a szervező bizottság dönti el, hogy kik legyenek a díjazottak, kivétel Cegléd Város Sportjáért Díj, melyben a képviselő testület dönt.

Az első néhány Gála helyszíne még nem a sportcsarnok volt. Hogyan látod, érdemes volt ide költöztetni a programot ?

– Amikor behoztuk a sportcsarnokba a Ceglédi Sportgálát, nagyon sok kérdés felvetődött, hogy meg tudunk-e tölteni ekkora helyszínt, csúnya a csarnok és a vendégek el fognak veszni benne, de bebizonyítottuk, hogy meg lehet csinálni, el lehet venni azt a nagy hodály jellegét az épületnek és egy színvonalas rendezvényt tudunk lebonyolítani.

Úgy tudom, egy kedves hagyomány alakult ki a szervező stábbal az évek alatt.

– Amikor még az Imregi Tibiék adták a vacsorát, elindult egy hagyomány, hogy a bál után vasárnap reggel egy rántottával zártuk a Gálát  a szervező csapattal itt a sportcsarnokban. Mára annyiban módosult, hogy kint a piacon reggelizünk egy jó sült kolbászt és hurkát.

A sportot szerető baráti társaságoknak és szurkolói csoportoknak már most érdemes asztalt foglaltatni ! Jegyek 6500 Ft áron válthatók a sportszakosztályoknál és a Városi Sportcsarnok irodájában.

A Gáláról további információk tudhatók meg előző cikkünkből, mely az alábbi linken érhető el :

http://cegledisport.hu/cegledi-sport-gala/amit-a-xi-cegledi-sportgalarol-tudni-erdemes/#more-2123

-pézsé-

sport gala 1

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here