A covid miatti két év szünet után újra a Sportsziget volt a Pöttyös Gyermeknap egyik kísérő rendezvénye. 19 helyszínen 15 sportág várta a sportkedvelő érdeklődőket, akik a rossz időjárás ellenére is nagy számban gyűjtötték a sportos pecséteket és sokan résztvettek a külön mini bajnokságokon is. Pudics Zsolt szervező:

-Az idén nem volt kegyes hozzánk az időjárás, de ez kevesebb látogatót riasztott el, mint gondoltuk. Délelőtt és délután is volt egy-egy óra, amikor a szemerkélő eső ellenére is sorban álltak a gyerekek a sátraknál a sportág próbáért és a gyűjthető pecsétért. Közel 500 résztvevő több, mint 10 állomáson kipróbálta az adott sportágat, közülük 125-en pedig mind a 15 sportág feladatát teljesítették. Hét sportág helyszínén külön mini bajnokságot is rendeztünk, ezeken összesen 545 résztvevő nevét és eredményét regisztrálták. Jó volt látni, hogy a gyerekek még mindig szeretik a sportot és a Sportszigetet. Szeretném megköszönni a szakosztályok részvételét és a közel száz fő segítségét, akik az egésznapos lebonyolításban közreműködtek.

-pézsé-

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .