Cegledi olimpikonok koszontese 1

Szerdán este a Szabadság téren Cegléd Város Önkormányzata szervezésében ünnepség keretében köszöntötte olimpikonjainkat a városvezetés és Cegléd lakossága.  A kiváló ceglédi sportolók jól megérdemelt elismeréseiket vehették át, de a városi díjak mellett az Ecseri Kft két vezetője is komoly ajándékkal jutalmazta szereplésüket. Az ajándékok legnagyobb sikerét az az érem érte el, melyet Takáts László polgármester adott át Lőrincz Viktornak az olimpián elcsalt bronzérem kárpótlásául. A ceglédisport.hu egyetlen  kérdés erejéig szólaltatta meg Cegléd élsportolóit. Mit hoztál haza magadban a riói olimpiáról?

Czigány Dóra – Nehéz, mert érmet szerettem volna, de nem sikerült… Tapasztalatot rengeteget hoztam haza és persze nagy élmény így is, úgy is akár hányadik lettem. Túl vagyok már az első sokkon, de kell még idő, hogy pozitívan értékeljem ezt az egészet, de igazából nem gondolom rossz eredménynek a negyedik helyet. 

Ungvári Miklós – Fantasztikus magyar csapat jött össze fantasztikus ceglédi sportolókkal és egy remek szervezéssel. Az én versenyzésemben maradt némi hiányérzetem az eredményben, de egyébként minden maximálisan a helyén volt. 

Lőrincz Viktor – Egyelőre még szomorú vagyok, mert ezt az érmet kicsit kivették a zsebemből, de erőt ad, hogy itt van ennyi ember és az a rengeteg üzenet, hogy bronzérmesnek tekintenek és elismerik azt, amit csinálok. Ez az egy vigaszom van egyelőre, más nincs és remélem az idő múlásával majd jobb lesz, mert most még mindenhol csak az olimpiát látom. Nagyon nagy fájó pont nekem, hogy nem tudtam érmet hozni, de dolgozunk és megyünk tovább Tokióba!

Lőrincz Tamás – Nagyon keveset sajnos… Nagyobb a keserűség bennem, mint négy éve volt és nagyon sajnálom, hogy csak ennyi jutott nekem ebből az olimpiából. Leginkább csak a keserűség van bennem a harmadik olimpiámból, pedig rengeteg pozitív élmény ért, de a szereplésem miatt ezeket egyelőre homály fedi. Elmúlt, tovább kell lépni, megyünk előre!

-pézsé-

Cegledi olimpikonok koszontese

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .