Az idén is sok látogatót vonzott a Városi Gyermeknapi rendezvény kísérő programja a Sportsziget.  Vasárnap a Vörösmarty téren megrendezett programon 14 ceglédi sportág mutatkozott be, melyek mindegyike kipróbálható volt, sőt a legtöbbnél külön versenyeken is részt lehetett venni. Ezekre a mini megmérettetésre 1058 –an regisztráltak. Népszerűek voltak a pecsét gyűjtő lapok feladatai is, 558-an több, mint tíz sportágnál teljesítettek sportos próbatételt. A versenyek győzteseinek és a leadott pecsét gyűjtő lapok kisorsoltjainak összesen 40 ajándék csomagot adott át Hegedűs Ágota alpolgármester a Sportsziget zárása után. Pudics Zsolt szervező:

-Jó érzés, hogy ennyi gyereknek tudtunk örömet szerezni úgy, hogy játékosan sportoltattuk őket egész nap. Köszönet a résztvevő sportegyesületeknek , a Ceglédi VSE-nek, a Ceglédi Kosárlabda Egyesületnek, a Ceglédi Ashihara Karate SE-nek, a Ceglédi Kék Cápák SE-nek, a Ceglédi Első Sornak, a Living Sportnak, a Ceglédi Floorball Se-nek, a Mediball Ceglédnek, a Krav-Maga Ceglédnek, a Ceglédi Darts Clubnak,  és a Füle Tanyának, hogy  sportolóik megjelenésével és sportáguk képviseletével hozzájárultak egy újabb sikeres Sportsziget megrendezéséhez.

-pézsé-

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .